Klaske Hofstee
OFFLINE
€ 179,-
12210
Team totaal: € 1.435,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?


Wil jij ook dat er meer onderzoek komt naar hersentumoren?

Lichtjesavond STOPhersentumoren 3Doe dan mee met mijn LICHTJESAVOND 
Op 24 december 2020 hou ik LICHTJESAVOND. Ik ontsteek dan samen met ons gezin, en anderen honderden kaarsen aan in onze tuin. (zie foto's).  De kaarsen branden 48 uur. Dus ook nog 1e kerstdag en een deel van 2e kerstdag.  Om onze dierbaren te steunen en te herdenken.

 

 

 Lichtjsavond STOPhersentumoren 1Hoe kun je doneren?

Doneer 5 euro op mijn rekening IBAN NL22 INGB  D 31  tnv K. Hofstee met in de omschrijving de naam van je dierbare die je wilt steunen of herinneren. Dan maak ik een kaars klaar met zijn/haar naam er op. Wil je 2 namen? Dan maak je 10 euro over , bij 3 15 euro etc. etc. Op kerstavond zetten we al de kaarsen in onze voortuin. Dank je wel voor je donatie, die wordt zeer gewaardeerd. Niet alleen door mij, maar vooral door alle hersentumorpatiënten.

Enthousiaste groet, Klaske

 

Hersentumoren:Lichtjesavond STOPhersentumoren 4

Het klinkt zo onschuldig, een tumor, maar dat is het niet. In Nederland gaan iedere dag 12 mensen dood door een hersentumor. 4 mensen per dag door een primaire hersentumor en 8 mensen per dag door een uitzaaiing in de hersenen door een andere kankersoort (borst-, long-, huid, teelbalkanker etc.). Wetenschappers hebben heel veel gebrek aan onderzoeksgeld, omdat een kwaadaardige hersentumor zeldzaam is (minder dan 2000 nieuwe patiënten per jaar) en omdat veel (grote) organisaties vinden dat het geen kanker is. Wordt daarom donateur van Stichting STOPhersentumoren.nl en help mee deze vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen. Kanker in je hoofd, het zal je overkomen

 

 

Mijn info

Klaske
Hofstee
SamenSterk
SamenSterk

Blog

Sep 4, 2018

BolswardIk ben van start!!! De fiets 11 stedentocht, 260 kilometer. Ik ga vanavond van Bolsward naar Harlingen fietsen. OMG Er gaat van alles door mij heen. ?????? Blijf doneren op https://www.3bergentocht.nl/Klaske-Hofstee/ zodat ik ook naar Franeker kan fietsen, de 2e stad en verder......... Meer hersentumoronderzoek is broodnodig!!! #Ikkanddit #pffffff

Activiteit

Klaske Hofstee updated their canvas photo
Klaske Hofstee updated their profile picture
Klaske Hofstee

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 1050,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 140,-
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 125,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 95,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !