Engelien Oosterveen
OFFLINE
€ 769,-
975
Team totaal: € 3.075,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
onze zoon een hersentumor heeft.
Samen met mijn man gaat onze zoon fietsen.
Met onze schoondochter ga ik de berg lopen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Engelien
Oosterveen
team Oosterveen
team Oosterveen

Blog

Okt 5, 2019

Hallo allemaal,


Hier weer even een update over de gang van zaken.


De eerste wandeltocht hebben we gehad. Deze tocht was voor de voedselbank. We hadden gekozen voor 10 kilometer, maar achteraf hadden we de 20 ook wel kunnen doen. Elke week proberen we wel een stukje te gaan lopen, maar helaas lukt dat niet elke keer. Gelukkig hebben we de loopband van de sportschool nog die we volop gebruiken. We houden jullie op de hoogte in onze volgende blog.


Tot ziens

Sep 15, 2019

Hallo allemaal, 


Hier mijn eerste blog. Best spannend allemaal. Zo langzamerhand beginnen de voorbereidingen voor de tocht. Het sporten wordt actief opgestart en we beginnen met het maken van mooie wandelingen. De eerste donaties zijn binnen en we zijn druk aan het brainstormen hoe we aan meer donaties kunnen komen. Via de blog probeer ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van onze weg richting de 3bergentocht.


Groetjes Engelien

Activiteit

Engelien Oosterveen updated their profile picture
Engelien Oosterveen

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: team Oosterveen

team Oosterveen
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Mijn man (al bijna 9 jaar) een hersentumor heeft en ik graag geld wil inzamelen voor meer onderzoek waardoor misschien ook meer kans op genezing.

€ 1250,-

onze zoon een hersentumor heeft. Samen met mijn man gaat onze zoon fietsen. Met onze schoondochter ga ik de berg lopen.

€ 690,-

Ik zelf een hersentumor heb en graag geld wil binnenhalen om meer onderzoeken mogelijk te maken en hoop daarmee op kans op genezing

€ 585,-

we als gezin samen willen strijden tegen deze oneerlijke ziekte

€ 100,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !